Consulten

Consulten

In de consulten bespreken we je voedingspatroon, levensstijl en het doel wat je wilt bereiken. We zorgen dat we een werkwijze vinden die bij jou past, zodat je het vol kan houden en lekker eet.
Niet alle gezonde producten werken voor ieder lichaam even goed, dus zorg ik voor een advies waar jouw lichaam optimaal op functioneert.
We gaan op het tempo waar jij je prettig bij voelt, zodat je het vol kunt houden en de resultaten behaald die je graag wilt.

Consult in de praktijk

De praktijk is te vinden aan de Julianaweg 124 in Leidschendam.
Er is hier ruim, gratis parkeergelegenheid.

Consult aan huis
Blijf je liever thuis, dan kom ik naar je toe voor een consult aan huis. Dit kan elke dag van de week tussen 08.00 en 20.00 uur.
Er is dan ook de mogelijkheid om samen door de keukenkastjes te gaan. Wanneer we ongezonde producten tegen komen, zal ik gezondere vervangers voorstellen. We houden het positief!
Let wel, de consulten zijn 1 op 1.

Consult in de natuur
Omdat dagelijks bewegen zo belangrijk is voor een goede gezondheid, geef ik ook de mogelijkheid om, naast consulten in de praktijk, of bij je thuis, dit in de frisse buitenlucht te doen. Wandelend door de natuur kom je even helemaal tot jezelf.
Tijdens de wandeling gaan we in gesprek over gezondheid en levensstijl. We bespreken de valkuilen en focussen op de mogelijkheden.

Sluit je ogen eens, en zie de plek voor je waar jij het liefste zou zijn.
Voor het overgrote deel van de mensen is dit een plek in de buitenlucht.
Blijkbaar zijn we dus graag buiten, maar toch zijn we veel vaker binnen te vinden. Laten daar wat verandering in aanbrengen, gun jezelf dat gevoel van rust en vrijheid wat de natuur biedt.