SPREKER

Zoek je een spreker om je medewerkers tijdens een inspiratie- of vitaliteitsdag te enthousiasmeren of te inspireren. Boek Evelien voor een inspiratiesessie!

Mijn titel van de lezing is ‘Energiemanagement op de werkvloer’
Hoe zorg je ervoor als bedrijf, dat je medewerkers vitaler worden en dit ook leuk vinden.

In mijn lezing ga ik het hebben over onderwerpen die ‘normaal’ zijn voor ons lichaam, maar waar ons lichaam ‘abnormaal’ op reageert en wat voor een effect dit heeft.

Ik vertel vooral over de energieniveau, gezondheid en je productiviteit van je medewerkers. Het gaat om een integraal aanpak op het gebied van voeding, mindset en leefstijl. In de lezing gebruik ik veel inspirerende voorbeelden – die overigens veel vragen opleveren – wat de interactie tijdens de presentatie weer ten goede komt.

Wat levert het op:
Een inspirerend uur van motivatie en het zet aan tot een gezondere leefstijl. Daarnaast ga jij als bedrijf het effect voor een langere termijn zien, zoals energieker medewerkers, lagere ziekteverzuim, de medewerkers worden bewust van wat ze eten en de mindset verandert ten aanzien van gezondheid in het algemeen.

Wie zoek ik?
Ben je een HR Medewerker bij een bedrijf en/of staat bij jou of jouw directie, het onderwerp vitaliteit op de agenda. Boek mij dan als spreker, dan kan ik de aanzet geven om jullie bedrijf vitaler te krijgen.

Investering voor jouw bedrijf:
De presentatie van een uur inclusief de voorbereiding is € 750,00 ex. BTW. Begeleiding van medewerkers met een vitaliteitstraject is op aanvraag.

MAIL: EVELIEN@LOVEPURELIVING.NL