OVER LOVEPURELIVING

Mijn hele leven ben ik moe geweest. Moe na een drukke dag, moe na een rustige dag, maar meestal: moe tijdens de dag.

Als kind ging ik al halve dagen naar de peuterspeelzaal. Hele dagen waren te vermoeiend. Als tiener kwam ik de meeste dagen niet door zonder middagdutje en toen ik ging werken werd dat er niet beter op. Toen ik op kantoor werkte zocht ik regelmatig banken of comfortabele stoelen op in een (hopelijk) rustige ruimte en verdween ik even achter mijn computer vandaan voor een powernap. Later in mijn carrière werkte ik aan boord van een schip en ging ik stiekem elke middag na de lunch naar mijn hut waar ik een uur lang sliep totdat mijn wekker mij weer wakker maakte. Met veel moeite, nog steeds vermoeid en de slaaprimpels in mijn gezicht ging ik weer aan het werk.

Ik kwam simpelweg de dag niet door zonder extra slaap. En ook mét dat middagdutje was ik moe, ik sleepte mezelf uit bed, kwam even ‘tot leven’ in de ochtend om voor de lunch weer in te kakken. Na de lunch kwam natuurlijk de after-lunchdip die gemakkelijk de hele middag kon duren. Na het avond eten zat ik regelmatig knikkebollend op de bank, me af te vragen of ik wakker kon blijven tot in ieder geval 21.00 uur…

Voor de zóveelste keer ging ik naar de huisarts. Haar conclusie was: ‘Sommige mensen hebben nu eenmaal minder energie.’

Daar kon ik me niet bij neerleggen. Er móest toch een oorzaak zijn? Niemand is zomaar moe.

Vanaf dat moment ben ik mij gaan verdiepen in de werking van het menselijk lichaam. Met eindeloze interesse ben ik er in gedoken en heb verschillende cursussen en opleidingen afgerond. Met als thema’s voeding, leefstijl en mindset.

Het heeft mij doen realiseren dat je energieniveau zo’n grote invloed heeft op de kwaliteit van leven. Vermoeid ben je gevoeliger voor stress en ziekte, minder flexibel, minder productief, heb je minder plezier en ervaar je minder geluk.

Met mijn kennis en ervaring heb ik verschil gemaakt voor veel mensen met allerlei soorten vermoeidheidsklachten. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Met Pure Living zorg ik op een gezonde en duurzame manier voor meer energie zodat jij meer leven uit je leven haalt.

stressvrij

 

Opleidingen: 
Epigenetisch Therapeut, 
Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut (io)

Cursussen: 
Chronisch Vermoeidheidssyndroom, Orthomoleculair Voedingscoach, Farmacologie, Orthomoleculaire Sport & Voeding, Parkinson, Energiewerk, Diabetes type II, Gewichtsbeheersingscoach, Kruidengeneeskunde.

NIBIG